نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
جون رضا با حال نیس؟!!

فتوکاتورهای طنز داغ روز (16)



:: بازدید از این مطلب : 467
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
دوست داشتن،

صدای چرخاندن کلید است در قفل.

عشق،

باز نشدن آن.

کاری که ما بلدیم اما...

باز کردن در است

با لگد...


:: بازدید از این مطلب : 488
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
جک تصویری



:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
عبدالهی نقاشی نکش!!!!!

جک تصویری

با عبدالهي همه ميتونن نقاشي بكشن...



:: بازدید از این مطلب : 482
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
جفر این اینترنت نیس وایرلسه!!!!!!!

کاریکاتور



:: بازدید از این مطلب : 396
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
رضا کشمشی با قلب ها می اید!

جک تصویری جدید



:: بازدید از این مطلب : 448
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

·زیبا ترین جمله ای که شنیدم: من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..

· وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها می کند پرهایش سفید می ماند، ولی قلبش سیاه میشود. دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

· دل های بزرگ و احساس های بلند، های زیبا و پرشکوه می آفرینند

· اما چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن و چه بدبختی آزاردهنده ای است تنها خوشبخت بودن! در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است

· اکنون تو با رفته ای و من اینجا تنها به این امید دم میزنم که با هر نفس گامی به تو نزدیک تر میشوم . این زندگی من است

· وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم

دکتر شریعتی



:: بازدید از این مطلب : 467
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
چه زیبا! گفتم دوستت دارم !چه صادقانه پذیرفتی!
چه فریبنده ! آغوشم برایت باز شد !چه ابلهانه! با تو خوش بودم !
چه كودكانه ! همه چیزم شدی ! چه زود ! به خاطره یك كلمه مرا ترك كردی !
 چه ناجوانمردانه ! نیازمندت شدم ! چه حقیرانه! واژه غریبه خداحافظی به من آمد!
 چه بیرحمانه! من سوختم



:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

دیـــــگــــر حـــــــــرفــــــــی نــــیســـــــت

اگــــر هــــم باشـــد، دلــــتـنــگــــی هــــای مـــربـــوط بــــه تـــــنــهـــــاییســـــت

دیــــگــــر کـــســــی نــــــیســــــت تـــــا فــــریــــادم را بــــشــنـود

و حـــتــی نـــایـی بــــــرای فــــریــــاد نــــــیـــســـــت

پـــس مـی گـذارم به جای من ، سکوتم فریاد بـزنـد



:: بازدید از این مطلب : 394
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

وقتی که دیگر نبود ،

من به بودنش نیازمند شدم۰

وقتی که دیگر رفت ،

من در انتظار آمدنش نشستم ۰

وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد ،

من او را دوست داشتم ۰

وقتی که او تمام کرد ،

من شروع کردم ۰

وقتی او تمام شد ،

من آغاز شدم ۰

و چه سخت است وقتی که دیگر نبود ،

من به بودنش نیازمند شدم۰

وقتی که دیگر رفت ،

من در انتظار آمدنش نشستم ۰

وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد ،

من او را دوست داشتم ۰

وقتی که او تمام کرد ،

من شروع کردم ۰

وقتی او تمام شد ،

من آغاز شدم ۰

و چه سخت است تنها متولد شدن ۰

مثل تنها زندگی کردن ،

مثل تنها مردن ۰۰



:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

برای نبودن که

همیشه لازم نیست راه ِ دوری رفته باشی

می توانی همین جا

پشت ِ تمام ِ بغض هایت ، گم شده باشی !

 



:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

عطرهای خوب ،

 شیشه خالی شان هم بعد سال ها هنوز عطر می دهد


درست مثل جای خالی تو . . .



:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

o8no2rmhmk9wryqildyr.jpg



:: بازدید از این مطلب : 448
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

هرگز در میان موجودات مخلوقی که

برای کبوتر شدن آفریده شده کرکس نمیشود

این خصلت در میان هیچ یک از مخلوقات نیست جز

 آدمیان !



:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

دلگیر نباش ، تقصیر از خودت بود !

دسته کلید علاقه که گم شد ،

 باید عوض میکردی قفل تمام آرزو ها را . . .



:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

زندگی شبیه شعریست ؛

 قافیه هایش با من ،

 ” تو ” فقط همیشه ردیف باش !



:: بازدید از این مطلب : 484
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
همین مسیر را مستقیم بروی میرسی به دو راهی

یک راه به من ختم می شود ، آن دیگری به ختم من . . .


:: بازدید از این مطلب : 374
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
اين روزها زيادي ساکت شده ام ،

نمي دانم چرا حرفهايم، به جاي گلو

از چشمهايم بيرون مي آيند


:: بازدید از این مطلب : 407
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، از تولید قرص ترکیبی برای جلوگیری از سکته های قلبی و مغزی خبر داد و گفت: این دارو که در فاز آزمایشی است و برای برخی بیماران تجویز شده است توانسته تا 80 درصد جلوی سکته های قلبی و مغزی را بگیرد.
دکتر رضا ملک زاه ، کاهش سکته های قلبی و مغزی را از جمله زمینه های تحقیقاتی این مرکز نام برد و افزود: مهمترین علت مرگ و میر در ایران سکته های قلبی و مغزی است و از سوی دیگر افرادی که این نوع از سکته ها را تجربه می کنند 15 سال از عمر مفید خود را از دست می دهند.

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد، با اشاره به جزئیات پروژه مطالعاتی در این زمینه ادامه داد: نتایج مطالعات نشان داد که افزایش فشار خون و میزان چربی خون و چاقی در بروز سکته های قلبی و مغزی موثر هستند و همچنین نشان داد که تغییر شیوه زندگی و کاهش فشار خون و چربی موجب کاهش میزان مرگ و میر تا 50 درصد می شود.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا اقدام به تولید نوعی قرصهای ترکیبی پایین آورنده چربی و فشار خون با عنوان "پلی پیل" شدیم.
ملک زاده با بیان اینکه تولید این دارو در فاز آزمایشگاهی است، اضافه کرد: این قرص ترکیبی از داروهای کاهش دهنده فشار خون و چربی است که بیماران مبتلا به طور روزانه از این داروها استفاده می کنند. داروی تولید شده بر روی بیماران در حال آزمایش است.
وی درمان بیماران با استفاده از این دارو را رضایت بخش خواند و یادآور شد: این قرصها توانسته جلوی 80 درصد بروز سکته های مغزی و قلبی را بگیرد.
ملک زاده ایران را کشوری مستعد برای بروز سکته های قلبی و مغزی توصیف کرد و اظهار داشت: 50 درصد از افراد بالای 60 سال مبتلا به فشار خون هستند و 20 درصد از افراد دچار چاقی هستند. این آمارها نشان می دهد که مردم ایران مستعد ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هستند.
این محقق افزود: با استفاده از شیوه های آسان به جای روشهای جراحی می توان نسبت به پیشگیری از بروز سکته های قلبی و مغزی اقدام کرد.
مهر



:: بازدید از این مطلب : 466
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
به گزارش افکارنیوز، کلسترول در خون باعث تشکیل پلاک هایی می شود که رگ ها را تنگ نموده و فرد را مستعد بیماری های قلبی می سازد. با وجود این، کلسترول ماده ای ساده محسوب نمی شود. برخی ترکیبات کلسترول...

به گزارش افکارنیوز، کلسترول در خون باعث تشکیل پلاک هایی می شود که رگ ها را تنگ نموده و فرد را مستعد بیماری های قلبی می سازد. با وجود این، کلسترول ماده ای ساده محسوب نمی شود. برخی ترکیبات کلسترول برای رگ ها خطرناکند و بعضی مفید. به علاوه، نوع مواد غذایی مصرفی ما ممکن است کلسترول بد را از نظر آسیب رسانی خنثی کنند به طوری که نتواند به رگ ها آسیب برساند.

چه نوع غذاهایی مصرف کنیم تا کلسترول را در کنترل داشته باشیم؟

اساسا غذایی که ما مصرف می کنیم باید میزان کلسترول بد یا LDL را کاهش داده و باعث افزایش کلسترول خوب یا HDL شود. کلسترول بد سبب تنگ شدن رگ ها می شود. از سوی دیگر، کلسترول خوب، با جمع آوری کلسترول بد آن را به کبد راهی می کند تا در آنجا از بین برود. به طور کلی هر چه مقدار کلسترول خوب در خون بیشتر باشد، عروق سالم تر است. با توجه به تحقیقات بسیاری که در مورد اثر کلسترول بر روی عروق وجود دارد، با مصرف غذاهای مناسب می توان به راههای گوناگونی به کنترل کلسترول پرداخت.

لوبیا و خواص آن

انواع لوبیا و حبوبات را، هم می توان به صورت تازه و هم به صورت خشک مصرف کرد. لوبیا ارزان ترین، متداول ترین، مؤثرترین و سالم ترین ابزار مبارزه با کلسترول است. مطالعات نشان می دهد که لوبیای پخته به میزان یک فنجان در روز سبب ۲۰ درصد کاهش در کلسترول می گردد. نتیجه را هم در کمتر از سه هفته می توان مشاهده کرد. تمام انواع لوبیا از نظر مبارزه با کلسترول یکسان عمل می کنند. در تحقیقی مصرف نیم فنجان لوبیای کنسرو شده در مردان میانسالی که سطح کلسترول شان بالا بود باعث کاهش ۱۲ درصد در کلسترول آنها شد.

مصرف روزانه یک فنجان حبوبات، میزان کلسترول خوب را تا ۹ درصد افزایش می دهد و این اثر ناگهانی نیست بلکه ظرف یک الی دو سال اتفاق می افتد. مصرف حبوبات نسبت کلسترول بد به کلسترول خوب را کاهش می دهد. برای کسب نتیجه بهتر نیم فنجان از حبوبات را در روز و نیم فنجان دیگر را هنگام شب مصرف کنید.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته بر روی لوبیای سویا، مصرف روزانه ۲۵ گرم پروتئین سویا به مقدار زیادی میزان کلسترول خون کاهش می یابد.

بررسی دیگر روی ۳۸ مطالعه در مجموع نشان داد که مصرف روزانه ۴۷ گرم پروتئین سویا به جای مصرف پروتئین حیوانی، کلسترول بد را تا ۱۳ درصد و تری گلیسرید را به میزان ۱۰ درصد کاهش داده و کلسترول خوب را ۵/۲ درصد افزایش می دهد. علت این امر را می توان نوع اسیدهای آمینه (اجزاء تشکیل دهنده پروتئین) در سویا دانست. اسیدهای آمینه موجود در سویا بر روی چگونگی تشکیل کلسترول در کبد و مصرف آن اثر دارد. سویا حاوی عامل شیمیایی مهمی به نام جنستاین یعنی نوعی ایزوفلاونوئید گیاهی است که کلسترول خون را کاهش می دهد.

قدرت ماده گیاهی جو

با مصرف جو میزان کلسترول را کاهش دهید. دانشمندان هلندی ۳۰ سال قبل به قدرت ضد کلسترولی جو پی برده و اینک این موضوع مورد تأیید چندین محقق قرار گرفته است. جالب اینجاست که مقدار مصرفی آن نیاز نیست زیاد باشد. بهترین میزان مصرف آن ۶۰ گرم سبوس جو یا۳۲ فنجان جو خام است. این مقدار جو میزان کلسترول را نزد افرادی که از رژیم غذایی کم چربی استفاده می کنند، ۱۶ درصد کاهش می دهد. نصف این مقدار جو روزانه، در تحقیق دیگری میزان کلسترول را ۱۰ درصد پایین آورده است.

آرد جو دو سر هم در کاهش کلسترول مؤثر است. اما میزان مصرف آن باید ۲ برابر سبوس جو باشد.

اگر سطح کلسترول خون از ۲۳۰ میلی گرم درصد بیشتر باشد، تأثیر جو در کاهش آن قطعی است (این مسئله در مورد دیگر غذاهای حاوی فیبر (الیاف گیاهی) محلول نیز صدق می کند). در تحقیقات اخیر معلوم شده است که تأثیر جو بر حسب سن و جنسیت افراد متفاوت است. کلسترول زنان جوان با جو کاهش نمی یابد در حالی که در کاهش کلسترول زنان مسن اثر قابل توجهی دارد. تأثیر جو بر مردان اعم از جوان و مسن متوسط است.

اثر سیر در کاهش کلسترول خون

در بیست تحقیق که روی انسان انجام شده است، معلوم شد سیر تازه و برخی محصولات سیر، کلسترول را کاهش می دهند. این تحقیقات نشان داده اند که سه دانه سیر تازه می تواند کلسترول را تا ۱۰ و حتی تا ۱۵ درصد کاهش دهد. ماده اصلی کاهش دهنده کلسترول در سیر «آلی سین» می باشد.

خواص پیاز

پیازِ خام یکی از معدود مواد غذایی است که باعث افزایش کلسترول خوب می شود. اکثر افرادی که مبتلا به بیماری های قلبی یا افزایش کلسترول هستند مصرف نصف پیاز خام در روز یا معادل آن به صورت آب پیاز، به میزان ۳۰ درصد کلسترول خوب را افزایش می دهد.

مصرف ماهی را افزایش دهید

برای افزایش سطح کلسترول خوب در خون، از ماهی پرچربی مانند آزاد و قباد که سرشار از اسیدهای چرب «امگا ـ ۳» هستند باید استفاده شود. در یک مطالعه، افرادی که سطح کلسترول شان طبیعی بود به مقدار زیادی ماهی آزاد را به مدت ۴۰ روز هنگام نهار و شام مصرف کردند. به این ترتیب سطح کلسترول خوب آنها به مقدار قابل توجهی بالا رفت. در ماهی های پرچرب، عاملی وجود دارد که به سرعت بر روی کلسترول و بیماری های قلبی ـ عروقی تأثیر می گذارد.

شرکت کنندگان در آزمایش فوق، روزانه نیم کیلو ماهی آزاد مصرف می کردند. اما محققین معتقدند که حتی مصرف مقدار کمی ماهی آزاد باعث اندکی افزایش در سطح کلسترول خوب می شود. اگر میزان کلسترول خوب از حدود طبیعی کمتر باشد، با خوردن ماهی این میزان بالا می رود. چون عامل مؤثر در بالا بردن سطح کلسترول خوب اسیدهای چرب «امگا ـ ۳» است، لذا آن دسته از ماهی هایی که سرشار از روغن ماهی باشند (مانند قباد، ساردین، حلوا، شیر، شاه ماهی، تن) باعث افزایش سطح کلسترول خوب می گردند. میزان تری گلیسرید نیز با خوردن این گونه ماهی ها کاهش می یابد.

فواید روغن زیتون

روغن زیتون بر عروق و کلسترول تأثیر فراوانی می گذارد. روغن زیتون به سه طریق به ما کمک می کند. اول اینکه میزان کلسترول بد را کاهش می دهد. دوم، همزمان موجب افزایش سطح کلسترول خوب می گردد. سوم، مانع از تخریب کلسترول بد و رسوب آن در جداره رگ ها می شود. یعنی روغن زیتون از اکسیده شدن کلسترول بد جلوگیری می کند. هنگام استفاده از چربی، نوع اشباع نشده آن یعنی روغن زیتون بهترین انتخاب برای مبارزه با تصلب شرائین (سخت شدن رگ ها) است. از تحقیقات بی شماری که در کرت یونان انجام گرفته است، این نتیجه حاصل شده که در میان کشاورزان تعداد زیادی صد ساله وجود دارد و علت این طول عمر را مصرف روغن زیتون دانسته اند.

فواید مصرف بادام و گردو

در حالی که آجیل ها سرشار از چربی هستند، چگونه برای کلسترول مفیدند؟ باید توجه داشت که ۵۰ تا ۸۰ درصد چربی موجود در آجیل ها از چربی های اشباع نشده است که باعث کاهش کلسترول می شوند و از اکسیده شدن کلسترول بد (که سخت شدن رگ ها را به وجود می آورد) جلوگیری می کنند. اثر بادام به دلیل تشابه در نوع چربی، مانند اثر روغن زیتون است.

تحقیقات بر روی گردو نیز ارزش غذایی این ماده را تعیین کرده است. آجیل ها بخش عمده ای از رژیم غذایی مرسوم به «مدیترانه ای» را تشکیل می دهند. اخیرا معلوم شده است که رژیم غذایی مدیترانه ای که در آن از گوشت کم ولی از میوه و سبزی، غلات و چربی های اشباع نشده مثل روغن زیتون و آجیل به مقدار زیادی استفاده می شود، بعد از حمله اول قلبی، ۷۰ درصد بیشتر از رژیم غذایی کم چرب جان بیماران را از مرگ نجات داده است.

آجیل ها، علاوه بر اینکه چربی خوبی به شمار می آیند، دارای مزیت غذایی دیگری نیز هستند و آن میزان منیزیوم، پتاسیم، اسیدفولیک و کلسیم آنهاست و یکی از منابع خوب ویتامین «ای» به حساب می آیند.

مصرف توت فرنگی کلسترول را پایین می آورد

مصرف میوه و سبزی به منزله تزریق ویتامین «ای»، «ث» و دیگر آنتی اکسیدان ها به خون انسان است. این مواد ضد کلسترول به حساب می آیند. ویتامین «ث» به دو طریق با کلسترول مبارزه می کند. اولاً محافظ کلسترول خوب به حساب می آید که پیوسته عروق را پاکسازی می کند. ثانیا ویتامین های «ث» و «ای» مجموعا از تغییر شکل کلسترول بد که به شریان ها آسیب وارد می کنند جلوگیری به عمل می آورند.

برای مثال مردان و زنانی که روزانه ۱۸۰ میلی گرم ویتامین «ث» (معادل یک فنجان توت فرنگی به اضافه یک فنجان کلم است) مصرف می کنند از افرادی که یک سوم کمتر ویتامین «ث» مصرف دارند، ۱۱ درصد بیشتر کلسترول خوب را در اختیار دارند. کارشناسان می گویند ویتامین ها (که جزء آنتی اکسیدان ها به شمار می آیند) با از میان برداشتن رادیکال های آزاد که کلسترول بد را سمی می سازند، کار مفید خود را انجام می دهند.

آماده کردن بدن برای این مبارزه کاری دشوار نیست. با مصرف روزانه ۱۶۰ میلی گرم ویتامین «ث» که در چند پرتقال یافت می شود، بافت های بدن را در مقابل رادیکال های آزاد مقاوم ساخته و از توان کلسترول بد در حمله به شرائین و رگ ها به مقدار زیادی کاسته می شود.

انستیتوی ملی سرطان توصیه می کند که مصرف روزانه ۵ واحد میوه و سبزی، ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی گرم ویتامین «ث» را به بدن می رساند. یک واحد میوه، معادل ۱ عدد میوه متوسط یا نصف لیوان آب میوه و یک واحد سبزی، معادل ۱ لیوان سبزی خردشده خام یا نصف لیوان سبزی پخته است.

نیاز افراد سیگاری به ویتامین «ث» دو برابر افراد غیر سیگاری است، زیرا بدن آنها برای مبارزه با رادیکال های آزاد به مقدار زیاد ویتامین «ث» نیاز دارد. در خون سیگاری ها مقدار ویتامین «ث» همیشه اندک است. در مورد اطرافیانِ افراد سیگاری نیز این کاهش مشاهده می شود.

ضمن طبخ، ویتامین «ث» را نابود نکنید

ویتامین «ث» به وفور در میوه ها و سبزی های زیر یافت می شود: فلفل قرمز، طالبی، کیوی، توت فرنگی، جوانه گندم، گریپ فروت، پرتقال، گوجه فرنگی، کاهو و کلم. میوه و سبزی های منجمد تا حدودی ویتامین «ث» خود را حفظ می کنند اما کنسرو میوه و سبزی کمتر ویتامین «ث» را در خود نگه می دارند. ویتامین «ث» ناپایدار است و بنابراین حین طبخ از بین می رود. سبزی ها را باید به مدت کوتاهی حرارت داد.

استفاده از مایکروویو بهترین طریق برای حفظ ویتامین «ث» است. پختن سبزی در آب، ۵۰ درصد ویتامین «ث» آن را از بین می برد. سبزی منجمد خام ظرف چند روز یک سوم ویتامین «ث» خود را از دست می دهد و هر گاه سبزی پخته را در فریزر قرار دهید ظرف ۲ تا ۳ روز نصف تا سه چهارم ویتامین «ث» خود را از دست می دهد. بهترین راه حفظ ویتامین «ث» در سبزی ها خوردن آنها به صورت خام یا اندکی پخته شده است. میوه ها منبع دیگری از ویتامین «ث» به شمار می روند که به طور خام و تازه مقدار زیادی از این ویتامین را به بدن ما می رسانند.

اثرات مثبت چای

یکی از خواص عمده چای تأثیر آن بر کلسترول است. طی تحقیقی در خون مردانی که مقدار چای سبز بیشتری مصرف می کردند، کمترین مقدار کلسترول بد و تری گلیسرید یافت شد و خون آنها بهترین نسبت کلسترول بد به کلسترول خوب (LDL/HDL) را نشان می داد. به علاوه هرچه این مردان به مصرف چای می افزودند، از مقدار چربی اکسید شده و سعی آنها کاسته می شد. مصرف چای رادیکال های آزاد را که باعث تصلب شرائین می شوند بی اثر می سازد. اثر مفید چای به خاطر وجود ترکیبات طبیعی آنتی اکسیدانی به نام فلاونوئید است. این ماده در چای، انگور، پیاز و سبب به وفور یافت می شود.

روزانه مصرف ۲ تا ۳ فنجان چای سبز یا سیاه روی سطح کلسترول اثر دارد.

روزانه دو عدد سیب مصرف کنید

سیب و دیگر مواد غذایی که سرشار از فیبر محلولی به نام پکتین هستند، سطح کلسترول بد را کاهش می دهند. محققین از عده ای مرد و زن میانسال خواستند تا مدت یک ماه روزانه ۲ تا ۳ عدد سیب به رژیم غذایی خود اضافه کنند. سطح کلسترول بد در ۸۰ درصد از آنها کاهش یافت و در ۵۰ درصد

این عده ۱۰ درصد کاهش را نشان داد. سطح کلسترول خوب در این افراد افزایش یافت. جالب اینکه تأثیر سیب بر روی زنان بیشتر بوده است.ادامه دارد.

یک دستور غذایی ضد کلسترول

«سالاد تبوله» (خاص رژیم غذایی مدیترانه ای)

مواد لازم:

بلغور گندم یا جو پخته و آبکش شده، یک لیوان

پیازچه (خرد شده)، ۸ تا ۱۰ عدد

جعفری تازه (ریز خرد شده)، ۳ لیوان

کاهو (ریز خرد شده)، ۲ لیوان

نعناع تازه (ریز خرد شده)، یک سوم لیوان

گوجه فرنگی (ریز خرد شده)، ۳ عدد درشت

آب لیمو ترش تازه، یک سوم فنجان

روغن زیتون، یک چهارم فنجان

نمک، فلفل و ادویه مخلوط لبنان، در صورت دلخواه کمی

طرز تهیه:

همه مواد را مخلوط می کنیم سپس با روغن زیتون، آب لیموترش، نمک و فلفل مخلوط کرده و سرو می کنیم. بهتر است سالاد را از قبل آماده کرده و در یخچال بگذاریم و هنگام سرو کردن با روغن زیتون و آب لیموترش مخلوط کنیم. می توانیم یک عدد خیار و نصف فلفل دلمه ای ریزشده را نیز به سالاد بالا اضافه کنیم.


:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

روز مادر فرصت ویژه ای است برای اینکه به مادرانمان بگوییم چقدر دوستشان داریم. در این روز خاص خیلی از ما برای مادرمان گل می خریم، چون این هم می تواند نشانه ای از عشق و علاقه ما نسبت به او باشد.

به گزارش برترین ها، اگر می خواهید بدانید کدام گل برای مادرتان مناسب است حتماً این مطلب را بخوانید.

مادران متولد فروردین:

 مادرهای متولد این ماه شجاع، پر حرارت، خونگرم و کنجکاو هستند و هیچ وقت انرژی درونیشان فروکش نمی کند. گل های تیغ دار مثل رز یا لاله قرمز برای مادران فروردین مناسب هستند. فروردین ماهی ها احساسات خود را راحت نشان می دهند و مطمئن باشید چشم های او به محض دیدن گل های زیبای شما از خوشحالی برق خواهد زد. می توانید کارتی را به گل ها نصب کنید و روی آن بنویسید: مادران دست های فرزندشان را برای مدتی کوتاه، اما قلب آنها را تا ابد نگه می دارند.


مادران متولدین اردیبهشت:

مادران متولد اردیبهشت به اجسام زیبا و آرامش بخش علاقمند هستند. این خانم ها  اغلب سرسخت و گاهی حتی یکدنده هستند، ولی در عین حال قلبی نرم و مهربان دارند. گل نیلوفر، به دلیل ظاهر زیبا و بوی مطبوعی که دارد، احساسات رومانتیک انسان را بر می انگیزد و در نتیجه گزینه بسیار خوبی برای این یک مادر اردیبهشتی است. می توانید روی کارت بنویسید: مادر ترانه ابدی خوشبختی در قلب من است. شاید کلمات را فراموش کنم ولی نغمه ها را هرگز.


مادران متولد خرداد:

مادران متولد خرداد دوست دارند به فرزندانشان راه و رسم زندگی را بیاموزند و به آنها یاد بدهند از آنچه که دارند لذت ببرند. آنها شخصیتی شاد و پرتکاپو دارند و از قدرت تخیل زیادی برخوردارند. گل های آفتابگردانی که در گلدانی رنگارنگ و زیبا قرار داده شده اند با شخصیت خلاق این خانم ها هماهنگ است. همین طور رزهای صورتی، نارنجی، زرد و سفید در کنار هم گزینه ای مناسب هستند. می توانید روی کارت بنویسید:  اگر هر لحظه  که به تو فکر می کنم گلی سر از خاک به در می آورد، تا ابد در باغم قدم می زدم.


مادران متولد تیر:

خانواده اولویت اول این خانم های حساس و مهربان است. مادران متولد تیرماه بسیار دلسوز و خوش قلب هستند و از دیدن گل هایی مثل زنبق سفید خوشحال می شوند. گل ها به او نشان می دهند که چقدر قدردان زحمات و روح بزرگ او هستید. می توانید از گل های سوسن هم به عنوان نماد احترام استفاده کنید تا بداند چقدر شخصیتش را دوست دارید. روی کارت بنویسید:  مادر همیشه دو بار فکر می کند، یک بار به خودش  و بار دیگر به فرزندش.


مادران متولد مرداد:

مادران متولد مرداد قدرتمند، با اعتماد به نفس، منظم و سخاوتمند هستند. همه اطرافیان از جربزه وجسارت آنها تعجب می کنند و از خود می پرسند چگونه ممکن است که کسی در مدتی کوتاه به چنین موفقیت هایی دست پیدا کند. گلی را انتخاب کنید که نمایانگر سخاوت و شخصیت بزرگ او باشد. همه گل های زیبا او را خوشحال می کنند، به شرط اینکه به شکل یک دسته گل بزرگ و برازنده او باشد. پیشنهاد می کنیم روی کارت بنویسید: چه شغل خوبی است مادر بودن،  آخر پاداش  آن عشق واقعیست.


مادران متولد شهریور:

این خانم ها مادرانی منظم و وظیفه شناس هستند. آنها به فرزندانشان یاد می دهند که چگونه در کارهای خود دقیق باشند و بهترین کیفیت را ارائه دهند. مادران متولد شهریور افرادی ایده آل گرا هستند که همیشه در کنار فرزندانشان هستند و به آنها کمک می کنند. گل مروارید یا آفتابگردان هدیه ای مناسب برای آنها است. می توانید روی کارت بنویسید: عشق مادر به فرزند عشقی الهی است... نه فقط آن  لحظه که خواسته های فرزندش را پیش بینی می کند و به او آرامش می بخشد بلکه زمانی که او را در بالاترین درجات تصور می کند و هیچ چیز به جز خوشبختی فرزندش را نمی خواهد.


مادران متولد مهر:

این مادرها همیشه بچه هایشان را لوس می کنند. آنها احساساتی، جذاب، با هوش و دوست داشتنی هستند. بونسای  یا بامبو بهترین گل هایی هستند که می توانید برای این مادران هدیه بیاورید. از آن جایی که آنها تحت تاثیر سیاره ونوس هستند، مجموعه ای از گل های لاله هم خوشحالشان خواهد کرد. پیشنهاد ما برای کارت شما: آنچه در اعماق قلب یک مادر می توان یافت تنها بخشایش، بزرگی و سخاوت است.


مادران متولد آبان:

این مادران بهترین دوست، معلم و محافظ فرزنداشان هستند. این زنان قدرتمند و با اراده، همیشه به فرزنداشان در راه رسیدن به اهداف بزرگ کمک می کنند. خیلی از آنها در زندگی بچه هایشان نقش رهبر را به عهده دارند. گل هایی گه گلبرگ های قرمز دارند، گل های سفید، و گل های بزرگ آنها را خوشحال خواهد کرد. می توانید روی کارتتان بنویسید: اگر تمامی دنیا در طرفی و مادر در طرف دیگر قرار گیرد، مادرم را ترجیح خواهم داد.


مادران متولد آذر:

این خانم ها روشنفکر هستند و ذهنی باز و روحی مستقل دارند. همیشه محیط خانه را شاد و پرانرژی می کنند و همیشه دوست دارند فرزندانشان را به سفر و گردش ببرند. برای آنها گل میخک ببرید چون این گل ها نشاندهنده عشق و علاقه هستند. میخک ها در رنگ های مختلف وجود دارند، رنگی را انتخاب کنید که برای مادرتان جذاب تر است. روی کارت بنویسید: مادر مهربانم، چگونه هدیه ای بیابم که همسنگ آنچه تو به زندگی من بخشیده ای باشد؟!


مادران متولد دی:

این مادران ظریف و حساس وظیفه مادری خود را کاملاً جدی می گیرند و آن را جزو اولین اولویت های زندگی خود قرار می دهند. از هوش طنز بالایی برخوردارند و سعی می کنند شادی و نشاط را در محیط خانه حاکم کنند. گل های ارکیده به دلیل زیبایی خاص و دوامی که دارند هدیه مناسبی برای مادران متولد دی ماه هستند. می توانید این جمله را روی کارت بنویسید: چه شغل خوبیست مادر بودن، آخر پاداش  آن عشق واقعیست.


مادران متولد بهمن:

این خانم ها مهربان و در عین حال منظم و مرتب هستند، و مسایل و مشکلات بزرگسالان را به راحتی با فرزاندشان مطرح می کنند. آنها در برقراری ارتباط با دیگران موفق هستند و هنگام بحث و جدل احساساتی نمی شوند. مادران متولد بهمن می توانند دوستی وفادار و همیشگی باشند. گل های بنفشه نماد وفاداری هستند و  آنها را بی نهایت خوشحال می کنند، همین طورگلِ فراموشم نکن می تواند هدیه خوبی برای آنها باشد. روی کارت بنویسید: آنچه را که هستم، و آنچه را که می خواهم باشم، به فرشته ای به نام مادر مدیونم .


مادران متولد اسفند:

داشتن مادر متولد اسفند یعنی آزادی فکر و بیان در محیط خانه. او به رویاهای شما گوش می دهد و به شما اطمینان می دهد که آرزوهایتان به حقیقت خواهد پیوست. دسته گل های بزرگ او را چندان خوشحال نمی کند، در عوض ترجیح می دهد یک شاخه گل زیبا هدیه بگیرد. غنچه رز سفید یا زنبق زرد او را بی نهایت خوشحال خواهد کرد.  روی کارت بنویسید: عشق مادر نیروییست که غیرممکن ها را ممکن می کند.



:: بازدید از این مطلب : 529
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

کافه سینما: هانيه توسلي، بازيگر سينماي ايران از تهيه‌كننده يكي از فيلم‌هايش به دليل عدم پرداخت قسط آخر دستمزدش شكايت كرد.

وي كه سال گذشته در فيلمي هنري ايفاي نقش كرده بود، در پي عدم پرداخت قسط آخر دستمزدش از مجري طرح فيلم شكايت كرد و با بي‌نتيجه بودن اين شكايت، چك خود را به شرخر سپرد تا نقد شود اما اين چك ۲۵ ميليون توماني همچنان نقد نشده و به همين دليل اين بازيگر بار ديگر راه قانون را در پيش گرفته است.

به واسطه شكايت اين بازيگر، تهيه‌كننده فيلم كه مردي كهنسال است و سابقه ساخت چند سريال تاريخي را هم در كارنامه كاري خود دارد، هفته گذشته به دادگاه آمده تا در اين خصوص پاسخگو باشد.



:: بازدید از این مطلب : 383
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

بیماری های التهابی روده یا Inflammatory Bowel Disease (IBD) وابسته به شرایط مزمنی است که موجب التهاب در برخی قسمت های روده می شود.

دستگاه گوارشی انسان

در این بیماری ها، دیواره روده متورم، ملتهب و زخمی می شود و موجب مشکلات گوارشی می شود.

علائم این بیماری بستگی به قسمت درگیر در مجرای گوارشی دارد.

بیماری کورون (کرون)

این بیماری می تواند در تمام قسمت های لوله گوارش از دهان تا مقعد، رخ دهد.

این بیماری بر لایه های عمیق پوشش لوله گوارش اثر می گذارد و می تواند باعث ضایعات بالا و پایین در بین مناطق سالم شود.

اغلب این بیماری، بر روده کوچک و روده بزرگ و یا هر دو اثر می کند.

بافت روده ای ممکن است تبدیل به مناطق کم عمق، دهانه مانند و یا زخم های عمیق و سنگ فرش‌مانند گردد.

کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی)

بر خلاف بیماری کورون، مناطق درگیر در کولیت اولسراتیو فقط شامل روده بزرگ (کولون) و رکتوم (راست روده) است.

التهاب و زخم، تنها بر پوشش سطحی این مناطق اثر دارد. در حالی که بیماری کورون بر عمیق‌ترین پوشش اثر می کند.

کولیت اولسراتیو، اغلب فقط سیگموئید را مبتلا می کند، اما مناطق بالاتر را نیز می تواند درگیر کند.

سیگموئید، بخش انتهایی روده بزرگ است که نزدیک راست روده و مقعد قرار دارد و حدود 40 سانتیمتر است.

هر چه بیشتر کولون تحت تاثیر قرار گیرد، به همان نسبت دارای علائم بدتری خواهد بود.

علائم بیماری های التهابی روده

- درد و یا گرفتگی عضلات شکم

- اسهال، چندین بار در روز

- مدفوع خونی

- کاهش وزن

- زخم دهان

- مشکلات پوستی

- آرتریت

- مشکلات چشمی

علت بیماری های التهابی روده

پزشکان هنوز علت واقعی بیماری های التهابی روده را درنیافته اند.

برخی بر این باورند که سیستم ایمنی بدن توسط چیزی تحریک شده و باعث تولید یک واکنش التهابی در لوله گوارش می شود.

پژوهش های جدید، ژن‌های خاصی را در بروز بیماری های التهابی روده موثر می دانند.
بیماران دچار بیماری التهابی روده دارای التهاب، زخم و دیگر آسیب های آشکار در داخل دستگاه گوارش می باشند. ولی بیماران دچار سندروم روده تحریک پذیر، هیچ گونه آسیبی ندارند، بلکه دچار علائمی از قبیل گرفتگی روده ها (دل درد)، اسهال و یبوست می شوند

افراد در معرض خطر

بیماری های التهابی روده در مردان و زنان به طور مساوی بروز می کند.

این بیماری اغلب در شروع سن نوجوانی و جوانی رخ می دهد.

افراد دارای سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری های التهابی روده، ده برابر احتمال بیشتری دارد که به این بیماری دچار شوند.

بیماری التهابی روده (IBD) همان سندروم روده تحریک پذیر (IBS) نیست!

گاهی IBD با IBS اشتباه گرفته می شود.

هر دوی این بیماری ها باعث بروز مشکلات گوارشی مزمن می شوند.

بیماران دچار بیماری التهابی روده دارای التهاب، زخم و دیگر آسیب های آشکار در داخل دستگاه گوارش می باشند. ولی بیماران دچار سندروم روده تحریک پذیر، هیچ گونه آسیبی ندارند، بلکه دچار علائمی از قبیل گرفتگی روده ها (دل درد)، اسهال و یبوست می شوند.

IBS بسیار شایع است و خطر کمتری نسبت به IBD دارد.

بیماری های شبیه بیماری های التهابی روده

- دیورتیکولیت : علائم دیورتیکولیت عبارت است از درد شکم، نفخ و اسهال (مانند IBD)، اما در این بیماری در امتداد دیواره روده بزرگ، کیسه ها ملتهب و عفونی می شوند.

- بیماری سلیاک : سلیاک با علائم دل درد و اسهال مکرر شناخته می شود. علت بروز آن پروتئین موجود در گندم (گلوتن) می باشد.

با آزمایش می توان بیماری های روده ای را از هم تشخیص داد.


کولونوسکوپی روده بزرگ

راه های تشخیص بیماری های التهابی روده

- آزمایش خون

- اشعه X باریوم : باریوم، مایع گچی است که یا از طریق دهان و یا از طریق تنقیه به بیمار می دهند. این عمل کمک می کند تا پزشکان نقاط مشکل دار، مانند زخم، ورم، باریک شدن و یا انسداد روده را ببینند.

- سی تی اسکن

- کولونوسکوپی (تصویر کناری)

- بیوپسی (نمونه برداری)
بخش سلامت تبیان



:: بازدید از این مطلب : 845
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

ازتمیز کردن شیشه ها هنگامی که نور آفتاب مستقیم است، بپرهیزید.

مهم نیست که شما از کدام یک از روش های بالا برای تمیز کردن شیشه استفاده می کنید ، فقط به خاطر داشته باشید زمانیکه نور آفتاب مستقیما به شیشه ها می خورد از تمیز کردن آنها بپرهیزید.

به گزارش پرشین وی ، این مسئله در زمانیکه باد گرم و خشک نیز می وزد نیز صدق می کند. اگر زمانیکه شیشه ها تر باشند و بسیار گرم شوند قبل از اینکه شما بتوانید با کاغذ یا روزنامه خشک برای خشک کردن آن استفاده کنید خشک خواهند شد و تمامی لکه های ناشی از تر بودن روزنامه و کاغذ روی آن خواهند ماند و شیشه ها بسیار آلوده تر به نظر خواهند رسید.

اختصاصی گروه سبک زندگی پرشین وی



:: بازدید از این مطلب : 559
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

به گزارش خبرآنلاین، در فیلم «چارسو» با کارگردانی فرهاد نجفی که در صف اکران سینما‌ها قرار دارد، خواهر نیوشا ضیغمی نخستین بازی خود را تجربه کرده است.


نیوشا ضیغمی که فیلم‌هایی چون «شوریده» با کارگردانی محمد علی سجادی (1383)، «پارک وی» ساخته فریدون جیرانی (1385)، «اخراجی‌های 2» کار مسعود ده نمکی (1387)، «دموکراسی تو روز روشن» با کارگردانی علی عطشانی (1388)، «پرتقال خونی» از سیروس الوند (1389) و «گشت ارشاد» کار سعید سهیلی (1390) را در کارنامه دارد، در تازه‌ترین فیلم خود همراه با خواهرش (روشا ضیغمی) ظاهر شده است.

 

روشا ضیغمی در صحنه ای از فیلم «چارسو»


روشا ضیغمی در فیلم «چارسو» علاوه بر نیوشا با بازیگران مطرح دیگری از جمله محمدرضا فروتن همبازی است.


«چارسو» که مراحل فنی آن سال گذشته به پایان رسید، دومین فیلم بلند فرهاد نجفی به شمار می‌آید که هنوز از جزییات داستان آن چیزی منتشر نشده است.

 

نیوشا ضیغمی و محمد رضا فروتن در نمایی از فیلم «چارسو»


فیلم قبلی این کارگردان جوان، «حرکت اول» (1387) نام داشت که در آن نیز چهره‌های بازیگری سینمای ایران نقش آفرینی می‌کردند.


فیلم «چارسو» به گفته کارگردان و تهیه کننده‌اش به زودی اکران می‌شود.




:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
"نگويان تي ماي" 28 ساله و اهل ويتنام است . او دچار نوعي بيماري نادر است که از 10 سالگي به آن دچار شد و به خاطر آن صورت وي هميشه دوبرابر سن واقعي اش به نظر ميرسد. او بخاطر شرايط مالي نامساعد خانواده اش تا کنون قادر به انجام معالجاتش نبوده است همیشه از این بیماری رنج می کشیده است ، اما اکنون در يک بيمارستان مجهز چيني در مرکز تايوان بستري و تحت عمل زيبايي قرار گرفت.
او در اين رابطه ميگويد " من زندگی ام را مدیون عمل زیبایی میدانم و پس از عمل مثل اينکه دوباره متولد شده ام و اميد به زندگي در من دوباره شکوفا شده است.
پزشکان معتقدند اگر او بتواند خود را از آسيبهايي که آفتاب به پوست وارد ميکند دور نگه دارد به زودي وضعيت ظاهري او بهتر و بهتر خواهد شد.

:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
مارتا استوارت»، مدیر انجمن خانه داری مارتا و سردبیر مجله خانه داری living برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی توصیه های جالبی را برای خانم های خانه دار دارد.
همیشه در یخچال ۲ بخش متفاوت را به غذاهای خام و غذاهای پخته اختصاص دهید و از قرار دادن این ۲ نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می شود.
هرگز سبزی ها را کنار انواع گوشت ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی ها و باکتری های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت شود.
همیشه گوشت قرمز، مرغ و ماهی را درون کیسه پلاستیکی یا درون یک بشقاب قرار دهید تا آب آن روی موادغذایی دیگر نریزد و موجب فساد و آلودگی خوراکی ها نشود.
همیشه برای خرد کردن سبزی و گوشت از ۲ تخته متفاوت استفاده کنید؛ به این ترتیب مانع از انتقال باکتری از گوشت به سبزی و برعکس می شوید.
بهترین روش برای آب کردن یخ انواع گوشت ها آن است که گوشت را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید چند ساعت درون یخچال بماند تا به مرور یخ آن آب شود.
هنگام بسته بندی کردن مواد غذایی حتما دست های تان را بشویید. آلوده بودن دست ها موجب انتقال میکروب ها به مواد غذایی و فاسد شدن آن ها می شود.

مجله زندگی ایده آل

:: بازدید از این مطلب : 379
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی

برای اینكه چاق شوید و به اندام ایده‌آل خود نزدیك شوید در گام اول باید صبور باشید و به تغذیه‌ خود اهمیت ویژه‌ای بدهید. حتما شما هم از اطرافیان‌تان توصیه‌های گوناگونی برای چاق شدن شنیده‌اید.


اصلی‌ترین و مهم‌ترین توصیه ما برای شما این است كه زیاد غذا بخورید و حسابی ورزش كنید. برای چاق شدن رژیم غذایی درست و ورزش از اهمیت بالایی برخوردار است. برای آشنایی با توصیه‌های دیگر ما مطالعه‌ این مطلب را از دست ندهید.


باید عضله بیاورید نه چربی


در رژیم غذایی برای چاق شدن‌ از غذاهای كم‌حجم و پركالری مانند كره، عسل، خرما و مغز دانه‌ها استفاده كنید. برخی لاغر‌ها برای چاق شدن سراغ موادغذایی پرخطر می‌روند مثلا میزان روغن غذا را زیاد می‌كنند یا شكر و شیرینی را در رژیم غذایی‌‌شان افزایش می‌دهند؛


در‌حالی كه در علم تغذیه چنین روشی به‌شدت رد می‌‌شود چون این نوع روش‌ها به سلامت لاغر‌ها آسیب می‌رساند و حتی احتمال دارد باعث بیماری‌‌های قلبی و عروقی شود!

بهتر است بدانید پخت غذا به ‌صورت آب‌پز سبب انتقال چربي و ديگر مواد مورد نياز بدن، به آب غذا شده و مانع رسيدن آن به بدن مي‌شود، بنابراین از مصرف غذاهاي آب‌پز و كبابي در رژيم‌هاي چاقي بايد تا حد ممكن پرهيز شود.

غذاهایی كه خوردن آنها واجب است


غذا خوردن مهم‌ترین عامل برای چاقی و اضافه‌وزن است. منطق حكم می‌كند كالری‌های دریافتی‌تان بیشتر از كالری‌هایی باشد كه می‌سوزانید.


 البته توجه داشته باشید این بدین معنی نیست كه هرچه دم‌دستان بود را بخورید، بلكه شما باید مواد غذایی مغذی مصرف كنید كه به دریافت عضله كمك كند نه اینكه چربی‌های مضر عایدتان شود.

از 5 تا 6 وعده غذایی در روز شروع كنید. صبحانه، ناهار، شام سرجای خود اما به این 3 وعده 3 وعده غذای دیگر نیز اضافه كرده و به‌طور منظم این رژیم را دنبال كنید.


لازم است مواد غذایی سرشار از پروتئین را در اولويت برنامه‌ غذایی خود قرار دهید مثل گوشت، مرغ،


میوه‌ها، شیر، سبزی‌ها و پنیر. برنامه‌ غذایی داشته باشید و این مواد غذایی را با دقت در برنامه‌ غذایی خود بگنجانید و به‌طور مرتب و متنوع از آنها استفاده كنید. غذایی كه می‌خورید مهم‌ترین بخش برنامه‌ اضافه‌وزن است.

استرس‌ها را كم كنید


محیطی كه لاغر‌ها در آن غذا می‌خورند باید دلچسب و مطلوب باشد. فرد لاغری كه می‌‌خواهد با غذا‌ خوردن چاق شود، باید غذایش را در محیطی به دور از استرس بخورد، اگر لاغر هستید سفره‌‌تان را


رنگین كنید حتی اگر شده با یك شاخه گل. غذایتان باید خوش‌طعم و خوشبو باشد و به هیچ وجه با اصرار دیگران، زیادتر از حد توان‌تان غذا نخورید چون ممكن است از غذا دلزده شوید.


وعده‌های غذایی را زیاد كنید


در رژيم‌هاي چاقي توصيه نمي‌شود كه فرد فقط بخورد زيرا خوردن مهم نيست بلكه داشتن يك برنامه صحيح غذايي، رعايت فواصل غذايي و فواصل خواب و غذا از اهميت بيشتري برخوردار است.
هرچه به تعداد وعده‌های غذایی خود بیفزایید، كالری بیشتری دریافت می‌كنید.

 بهتر است در طول روز مثلا ۸‌وعده غذایی دارای ۵۰۰ كالری مصرف كنید تا اینكه ۴ وعده غذایی حجیم دارای ۲۰۰۰ كالری را استفاده كنید.


میزان كالری مورد نیاز بدن در روز چقدر است؟


به ازای هر یك كیلو از وزن بدن‌تان، روزانه به ۲٠ كالری نیاز دارید تا بدن‌تان قادر به ترميم و رسيدگی به تمام اجزاي بدن باشد. برای افزايش وزن، بايد حداقل ۵٠٠ كالری در هر وعده غذايي مصرف كنيد


تا ميزان كالري دريافتي‌‌تان از حد طبیعی بیشتر و موجب افزایش وزن شود. همچنین باید برنامه غذایی شما به‌گونه‌ای باشد تا بدون افزايش ميزان چربی و دريافت آن، به مقدار زياد وزن‌تان را افزایش دهد.


برای چاق شدن ورزش كنید


همان طور كه گفتیم تغذیه‌ خوب و زیاد، مهم‌ترین عاملی است كه می‌تواند شما را چاق‌تر كند اما توجه

داشته باشید كه غذا خوردنِ صرف، چربی می‌آورد. برای اینكه متناسب و خوش فرم چاق شوید هفته‌ای 3 تا 4 جلسه ورزش كنید. ورزش بدن شما را تحریك می‌كند و سرعت چاق شدن‌تان را بالا می‌برد.


ورزش‌های بدن‌سازي (از دمبل‌های كوچك گرفته تا كار با دستگاه‌های وزنه‌برداری) انجام دهید. اگر فرصت ندارید كه هر روز به باشگاه بروید، چند جلسه حركات ساده و قابل انجام دادن در خانه را با مربی تمرین كنید و سپس در خانه به ورزش ادامه دهید.


بعد از ورزش غذا بخورید


بعد از يك تمرين سخت و پيوسته، فيبرهاي ماهيچه‌اي شما براي دريافت غذا فرياد مي‌زنند در واقع يك وعده غذايي بعد از تمرين خوب و مناسب، مهم‌ترين وعده غذايي در طول روز براي كسي كه قصد افزايش وزن دارد، به شمار مي‌رود.


هميشه سعي كنيد تا يك ساعت بعد از گذشت تمرين، حتما اين وعده غذايي را مصرف كنيد تا بهترين نتيجه را دريافت كنيد. بدن شما در اين مرحله بيشترين ظرفيت دريافت پروتئين را نسبت به هر زمان ديگري در طول روز خواهد داشت. عموما شما بايد سعي كنيد 40 تا 50 گرم پروتئين و بيش از 5/1 برابر اين مقدار كربوهيدرات را پس از هر بار تمرين مصرف كنيد.

چه زمانی چه چیزی بخورید؟


حواس‌تان باشد كه سالاد و سوپ هم بايد پس از وعده ‌اصلي غذايي مصرف شود؛ علاوه بر این در رژيم‌هاي غذايي چاقي بايد مايعات را در آخر وعده ‌غذايي استفاده‌كرده و از مصرف آن قبل از غذا و حين


وعده غذايي به‌دليل پرشدن حجم معده، پرهيز شود، لاغرها باید صبحانه‌ را ديرتر از وقت معمول و حداقل با رعايت فاصله زماني 2 ساعت پس از بيدار شدن، بخورند. بهتر است افراد در طول دوران رژیم غذایی تا حد ممكن دیرتر شام‌ بخورند و زودتر به تختخواب بروند، در واقع خوابیدن با شكم پر به افزايش وزن كمك می‌كند. بهتر است وعده غذایی قبل از خواب حاوی مواد پروتئين‌ساز كم‌چرب و نيز كربوهيدرات‌هاي ساده باشد.


مولتی‌ویتامین‌ها را فراموش نكنید


غذاهای كم‌حجم – پركالری معمولا فاقد مواد غذایی میكروبی مثل: ویتامین‌ها، آب و مواد معدنی مهم هستند كه برای جبران آن مصرف روزانه مولتی‌ویتامین توصیه می‌شود. ویتامین‌ها برای ساخت و ترمیم مواد غذایی میكروبی ضروری هستند. سعی كنید آنها را در بین غذا مصرف كنید تا جذب سریع‌تری داشته باشند.




:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
تمام زندگی ام

 

قسطیست

 

اما گوشم

 

بدهکار

 

نیست



:: بازدید از این مطلب : 451
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
این روزها به هرکی

بال

و

پر

بدهیم

دم

در میاره



:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391 | نظرات ()